23.09.2018 г., 9:50 ч.

За едно мъжко момиче 

  Поезия » Любовна
488 0 0

Късно е. На мен не ми се спи.

Виждам тебе, в другите очи.

Виждам сянката ти плавна,

колко много ти личи..

Аз ще бъда безпощадна,

щом изправиш се пред мене ти.

И ще викам, и ще чупя,

няма да се примиря,

чужди устни да целуна 

във безкрая на нощта.

Ти прави каквото искаш,

аз няма да те спра,

но от мен недей да искаш

да съм кротка вечерта.

Във сиянието на нощта обгръщам

твойта плът студена.

Уж, казваш, че държа се мъжки,

а от теб съм тъй ранена.

© Лора Тодорова Всички права запазени

На Я.П. Благодаря ти за вдъхновението.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??