6.11.2007 г., 9:49 ч.

За Големината На Думите 

  Поезия » Друга
1200 0 4
Понякога думите са толкова големи,
А аз съм твърде малък, за да се
Преборя с тях...

Понякога успявам да се покатеря
На гърба на някоя съгласна и
Да видя гората от изречения,
Долините от запетаи и прясно
Разцъфнали междуметия под себе си...

... Но Понякога вместо да ги победя,
Предавам се,
Счупвам се,
Свивам се
И
Внезапно се
Смалявам до размерите
На карфица,
Ставам
Все
По-малък

И по-малък,
Докато накрая
Ще
Е
Нужна
Лупа,
За

Да
ме видите...

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??