19.03.2009 г., 2:02 ч.

За госпожата 

  Поезия » Друга
11447 0 0

Госпожата добра,
помага ни с каквото би могла.
Да се справяме с проблемите различни,
често срещани и нетипични.

 

 

От всяка нейна дума лъха доброта,
желае тя да промени света,
учи ни да отвръщаме на добро с добро,
а на зло - с по-голямо добро.

 

 

С тези стихове скромни
искам да ù благодаря за думите благородни,
тя винаги с нежност ни обгръща
и на никого гръб не обръща.

 

 

Тъй като Коледа наближава,
моята честитка е такава:
Успехи професионални и в личен план,
и да усеща винаги любовен плам.

 

 

Късметът на мира да не я остави,
да я следва, където тя припари.
Здраве, щастие занапред
още години, сто и пет.

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??