21.09.2004 г., 22:39 ч.

За грешките 

  Поезия
1133 0 0
Грешка ли е това,
че се опитваме да бъдем различни,
грешка ли е сега.
че имаме мнение собствено,лично?

Грешка ли е да смятаме,
че хората не ни разбират.
Хей, родители, погледнете ни!
Това сме ние, главите Ви ли не го побират?

Вярно е грешим понякога,
ала не се усъзняваме.
Вие трябва да ни помагате всякога,
два пъти да не сгрешаваме.

Защото ние не разбираме,
сега се доверяваме,
като ни махне някой- спиране,
а не се усъмняваме.

Ние децата сме чисти,
светът ни е виновен,
главите ни са бистри,
животът ни е дъждовен.

          ЗАТОВА:
ако сгрешим- кажете ни,
ако не разберем-помогнете ни!
   НИЕ СЪЖАЛЯВАМЕ,
МОЛИМ ВИ, РАЗБЕРЕТЕ НИ! 

© Галина Грозева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??