8.03.2023 г., 7:29 ч.

За жената с Любов 

  Поезия » Друга
162 2 7

Празнувайте, жени, Празнувайте,
че този ден орисан е на вас!
Красиви думи днес ще чувате,
мъжете днес лишени сме от глас!

Сега е ден за вашите капризи,
за вашите желания е време –
Хвърлете тенджерите, не перете ризи,
бъдете себе си и да не ви дреме!

Букети много във ръцете ви ще има
подаръци мечтани във пакети,
а за късметлийките ще има даже рима,
ако са случили с мъже поети :0))

И за финал сърдечно ще ви пожелая
всеки ден да ви е с тази дата!
Целувки пращам в плен на вашата омая
и си признавам, че мъжът е нищо без Жената!
_____

08.03.2022.

-----
Честит 8 март, дами!
Бъдете Обичани, бъдете Щастливи, бъдете Всичко, което си пожелаете, защото го заслужавате!

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??