9.12.2016 г., 23:11 ч.

За какво си мислиш 

  Поезия
462 2 5

и приема всичко

толкова лично,

като че ли засяга

неговата вселена.

ала светът е голям,

отваря очи той с

угасналите им светлинки –

"не е мой!"

 

колосът в главата

разбърква 

останалите 

прашинки

с предупредителeн

приспивен полъх...

 

 

 

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??