20.02.2011 г., 0:22 ч.

За любовта 

  Поезия » Любовна
783 0 13

 

Знаеш ли колко се скитах?

Виках те - после не щях.

Първо - усмивки в заблуда,

после - разруха и страх.

 

Щом ти избягам, ме стигаш,

спираш дъха с бурен смях.

Щом те прегърна - политаш,

тръгваш си, сякаш не бях.

 

Спри да ме мъчиш! От днеска!

Стига си смукала кръв!

Даваш лъжлива надежда,

ползваш сърцето за стръв.

 

Аз ще избягам! Кълна се!

Само за час съм при теб!

Е, ако вън е студено...

Ще поостана и днес.

 

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??