22.09.2011 г., 9:00 ч.

За любовта 

  Поезия » Философска
845 0 22

Когато любовта

 в дълбините запраща,

бясно бушува,

без дъх те оставя,

изведнъж те издига,

като вълна се разлива,

и, напук, те намира,

неотлъчно те следва

и ту укротена -

по челото  милва,

ту буен жребец -

по брега галопира,

когато е така неудържима,

 на крилете И се понеси,

че птица Феникс е тя

и има сила дори

 от пепелище

чуден свят да роди.

 

http://www.youtube.com/watch?v=UomJZY7HH-k&feature=related

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??