25.09.2005 г., 13:06 ч.

За майката 

  Поезия
1040 0 2
Една мечта за майчината ласка
всеки миг стърже ми сърцето
и аз стена тихомълком
с вперен поглед към небето.
И ето, днес денят е на жената,
призив за майка си отдавам-
„Прости ми майко за нещата,
с които съм те наранявал.
Прости ми за думите безмислени,
прости ми за действията прибързани,
прости за лъжите ми измислени
и за болките със тебе свързани."
Но поднасям ти сега това 
с призив да си вечно здрава
и проронвам синовна сълза,
запомни я и не я забравяй!
Бъди щастлива само с нас,
на болката не се отдавай
и помни, че в този час
сме единни отсега - нататъка - ИЗЦЯЛО!

© Георги Юнчов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е,недей..
    Аз просто съм написал истината..
    Майките са най-важни в живота...
    И помощ са...и сила дават...
    Просто..иконите на децата им
  • Трогна ме!
Предложения
: ??:??