2.04.2019 г., 16:30 ч.

За мама 

  Поезия » Друга
410 0 2

Денят е трийсти, месецът е март,
за нова година идва старт
в живота на една жена,
за която и Еверест ще изкача.
Тя е умна и красива,
усмивката много ѝ отива.
От работа не се страхува
и без дори да се надува
тя е счетоводител главен
и човек много забавен.
Освен, че в сметките е тя богиня,
извън тях е изящната йогиня.
И вдъхновява тя наред –
като я видиш на сърцето ти капе мед.
Но един недостатък има
моята майчица любима - 
винаги за другите мисли напред
чак след това за нея идва ред.
Затова ѝ желая от себе си да изиска
да започне да прави това, което наистина иска
и да е все така силна, мила и добра -
най-добрата мама на света!

© Диана Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??