29.04.2017 г., 21:48 ч.

За мечтите има време 

  Поезия » Друга
336 0 1

 

 

То често мисли в главата ми напират ,

за моите несбъднати в живота ми мечти.

Ден и нощ, повярвайте, не спират,

всичко, всичко в душата се върти.

Кой казва за мечти че няма време?

Дори и кратък пътят в днешните ни дни.

Често казвам да изхвърлим гнилото ни бреме,

детското в душите, Боже, ни върни.

То всичко връща се, признайте, от начало,

дори гърбът и нещо друго силно да боли.

Не ще поникне семе неузряло,

огън под водата няма да гори.

Аз искам с пълни шепи от сърце да се раздавам,

да виждам в сърцата как любов гори.

Дори на колене духом никога не падам,

по моя път сърцето и душата с любов ще ми върви.

В. Й. 27.04.2017г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??