20.06.2012 г., 10:44 ч.

За мен ще си все така хубава, майко 

  Поезия » Друга
532 0 0

Цяла нощ не заспиваш, ми казваш,

а всъщност леко похъркваш от рано.

Но пък си будна още във шест

и тръгваш по паркове и поляни.

 

Познаваш всяко стръкче, всеки цвят,

да опознаеш силата на всяка билка искаш.

Не ти е чужда болката на близък и на непознат,

протягаш ръка, даваш им шанс.

 

Бъди все така силна и млада по дух,

бъди неуморна, но бързай по-малко.

Не си съвършена, но до последния дъх

за мен ще си все така хубава, майко.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??