12.01.2011 г., 15:38 ч.

За мен си... 

  Поезия » Любовна
651 0 0

С трепет прегръщаш ме

и с лудост влудяваш ме

с топлина изпълваш ме

и с красота обливаш ме

 

Ето това си днес за мен

в този нежен и хубав ден

слънцето и луната

брегът на морето и небето

 

Със синя вълна посрещаш ме

и с рози обличаш ме

Ето това си ти за мене днес

въздухът и огънят

 

С вода ме обливаш

с целувки заливаш

Затова си днес за мен

земята на която стъпвам

 

Пожелавам на всички

такава любов

силна и постоянна

и много заслепяваща

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??