31.05.2019 г., 8:42 ч.  

За мен си... 

  Поезия » Любовна
424 1 0

За мен си...

като къшей хляб за премръзнало врабче,

оня примамлив фьон край косите ни

и дантела на дъжд по тъжното ми лице,

щедра мъдрост от епохата на дедите ни...

И когато ръцете ти ме поведат

през пространствата към звездите,

а щурчетата с песните си затрептят,

любовта ще танцува в очите ни...

 

                  © Павлина Петрова

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??