21.11.2009 г., 22:16 ч.

За мен загубена!? 

  Поезия » Любовна
540 1 1

Как в този свят, напук на нас,
всичко се обръща... и аз
във тегавите дни и блудни нощи,
таз нежна и чаровна, истинска жена,
как тя изчезна, сякаш в дън земя?

Тя тайнствена и адска, и Жена,
била изгубена в мъглявина,
проникнала за миг в сърцето ми ранено,
изгони мисли тягостни така уверено!

Но бързо "тръгна си" във тъмнината.
Защо отне на моята душа Ти свеТлИНАта?
Защо замести я със ТъмнИНАта?

Защо сърцето ми със остър меч пронизваш?
Та то по теб гори, нима не виждаш?
Ти - тайнствена и адска, и Жена!
Ти - в дни и нощи свеТлИНА!
Ти - рай за моята душа!

© Богдан Хлебаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Една разтърсваща болка, един нестихващ копнеж остават...Тялото на един мъж е магическо и красиво, когато излъчва любов. Иначе е просто едно тяло
Предложения
: ??:??