31.01.2009 г., 19:29 ч.

За мене си 

  Поезия » Любовна
751 0 4

   За мене си

 

За мене си утрото с прохладната роса.

За мене си денят с парещото слънце.

За мене си залезът с настъпващата тишина.

За мене си нощта със звездното небе.

 

За мене си морето с дълбините необятни.

За мене си полето с житата зрели.

За мене си планината с непокорни върхове.

За мене си равнината с безкрайната шир.

 

За мене си пролетта с пробуждащата се природа.

За мене си лятото със зреещия плод.

За мене си есента с пъстрата премяна.

За мене си зимата с искряща белота.

 

За мене си въздуха, с който дишам.

За мене си водата, с която жаждата си утолявам.

За мене си храната, с която се засищам.

За мене си огъня с топлеща жарава.

 

За мене си кучето с приятелския нрав.

За мене си котката с галещата лапа.

За мене си всичко, всичко на света.

За мене Ти си моята природа с необятна красота.

 

 

 

 

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??