10.07.2007 г., 9:36 ч.

За моята любов 

  Поезия
678 0 6
  Пред теб душата си разголвах многократно,
  защото знаех, че не ще я оскверниш
  и грешките си до последната ти казах, жадно,
  молеща, в сърцето си, да ми простиш.

  Пред теб душата си разголвах многократно
  и тялото разкрих си тъй, без свян,
  че не остана вече нищо несъзряно,
  но в очите още виждам неугасващия плам.

  Затова благодаря! Дано за дълго
  по пътя си вървиме все така. 
  Двамата един за друг да сме си всичко
  и съхраниме вечно пожарите, във нас, на любовта.

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??