20.02.2014 г., 11:31 ч.

За моята звездичка 

  Поезия » За деца
872 0 2

                 Най-ярката звездичка си ми ти,

                 най-истинското нещо в живота ми...

                 Твоите искрени очички

                 са като две мънички звездички.

 

                  Моя светъл лъч си, мила,

                  моето слънце в студена зима...

                  Моята обич съм ти подарила,

                  нежността ми към теб не съм скрила.

 

                  Дори когато ми се плаче,

                  твоята ръчичка знае...

                  как мама да погали

                  и сълзите вече са заспали...

 

                  ЕДНИЧКО цвете в градина,

                  за теб и през огън ще премина.

                  За теб дишам и живея,

                  ти си моята усмихната фея!

 

                   Моите мечти с теб са крилати

                   не искам пари и палати.

                   Искам само ти да си добре,

                   да се смее твоето личице.

 

                   Да растеж здрава и щастлива,

                   ТИ ЗА МЕН СИ НАЙ-КРАСИВА!

                   Мама Винаги ще те топли.

                   Мама всичко за теб ще стори...

© Евелина Велинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??