Жената
Всеки ден събужда се в сияние,
трепереща от неистово желание
да се запъти към няколко магазина
и да залепи очи на някоя витрина...
Ще отдели пет часа на три неволни срещи
и ще се прибере с куп ненужни вещи.
Мъжът
Той по принцип шефовете не обича,
във вярност само на себе си се врича.
Лентяйстването – слабост е голяма,
а всяка жена трябва да го глези както мама.
Сантиментален става само по принуда,
да се промени – това е истинска заблуда.
От мен
Мъжете мислят, че жените вечно носят маски,
а жените мислят, че мъжете са оперирани от ласки.
Мъжът е мъж и не му е необходима друга роля,
затова жената пуска въображението си на воля.
Жената върти лентата на вчерашната среща,
докато мъжът за името ù даже не се сеща.
Жената смело може някой да обикне,
мъжът е програмиран почти да не отКЛИКне.
Жената след това ще бъде озлобена здраво,
макар да знае, че никак не е с право.
Мъжът тогава искрено ще се позабавлява,
възможно е дори да почне да се възгордява.
Тези два субекта май честичко се подминават,
в природата им е зададено вечно да се разминават.
Да се съберат – никак няма да е лесно,
а какво ще стане после - ще разберете, ако ви е интересно... :)
© Ами Тола Всички права запазени
и на мене веч' не ми е интересно!