8.05.2017 г., 16:56 ч.

За нас 

  Поезия » Любовна
356 1 5

 

 

Гали луната

на нощта голото рамо,

звезден брокат

в тъмнината се ръсва,

нейде далеч

славей тихо запява.

 

… и политат мечти

на криле пеперудени

за теб,

за нас…

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??