May 8, 2017, 4:56 PM

За нас 

  Poetry » Love
351 1 5

 

 

Гали луната

на нощта голото рамо,

звезден брокат

в тъмнината се ръсва,

нейде далеч

славей тихо запява.

 

… и политат мечти

на криле пеперудени

за теб,

за нас…

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??