12.12.2006 г., 15:25 ч.

За нас разказват капките дъждовни 

  Поезия
682 0 7
В онази нощ, когато влюбена,
на капките прошепнах, че те има,
а те ми казаха, че съм красива,
повтаряйки във ехо... твоето име.
Подпряла пламнало чело в стъклото,
със жар от устни те прошепнах,тихо.
Със дъх, дъждовно цвете нарисувах,
от устните, живот му вдъхнах...
Поднесох ти го с бяла обич нежна,
от устни цвете с устни подарих,
дъждът щастлив в онази нощ сънува,
най-чуден сън, когато те целунах...
Сега вали, и капките дъждовни шепнат.
Рисуват ни в облясъците сребърни,
на любовта ни нежните следи целуват,
разказват, колко сме шастливи...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??