3.03.2013 г., 21:00 ч.  

За него 3 

  Поезия » Любовна
841 0 0

Ти си пак с нея.

След пoредния ни разговор разбрах

какво означавам за теб.

И то е едно голямо нищо.

Аз бях голямото ти увлечение.

Исках да избягам и го направих.

Радвах се на всичко, което пожелаех.

Играта свърши и аз умирам.

Мислил ли си, когато си сам, за нас,

какво можеше да бъдем.

Играл ли си с мен.

Когато все още беше мой, бягаше от истината.

Казваше, че няма нищо, но явно не е било така.

Означавах ли нещо в живота ти или пък не,

не зная, но за времето, прекарано с теб вече не мечтая. Увлечението свърши с края...

© Тамара Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??