1.12.2007 г., 20:39 ч.

За него 

  Поезия » Любовна
838 0 4

 

Aко ще светът да се обърне -

той при мене няма да се върне!

И да дойде, няма да е той,

няма да е моят мил герой!

 

Приятелка си има от далече

- три години как заедно са вече!

Обича я - пред мен това не скри,

не знаеше, че толкова ще ме боли!

 

Сега към тебе се обръщам:

- Сънувам нощем как силно те прегръщам!

Kак идваш и отвеждаш ме в безкрая,

там, дето се докосваме до рая!

© ИРИНА ТЕРЗИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??