27.10.2007 г., 22:00 ч.

За Него 

  Поезия » Любовна
885 0 1

Чувстваш ли се жив, кажи ми?
За мен си днес така далече.
Пред теб съм, хайде, излъжи ме,
аз знам - не ме обичаш вече.

 

Отиде си. Сега защо се връщаш?
Отвсякога си по-жесток, а аз - студена.
Днес мъката в страдание превръщаш,
но утре аз ще бъда закалена.

 

Сега поемаме в различни две посоки,
не чакай прошка, нито спомен.
В измъчените мисли, тъй жестоки,
ти знаеш - за нищичко не си виновен!

© Евелина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??