7.08.2008 г., 20:22 ч.

За несправедливостта и за един отнет човешки живот 

  Поезия
659 0 4
За несправедливостта и за един отнет човешки живот
                         

Господ прибира рано при себе си своите ангели,
които е пуснал да бродят из малкия свят
недоживели, не опитали от радостта на живота,
но погубени от човешкия яд.

Той понякога праща изпитания
както в този труден за вас час,
вяра трябва и на извергите студените признания,
но за жалост няма да го върне това при вас.

Но ще имате някаква утеха
да се радвате на спомените, малките неща
и се знае - светът не продължава вечно -
ще сте заедно на края на "света".

                                               10:54 ч
                                                07.08.08 г

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??