24.06.2009 г., 19:01 ч.

За невероятната любов 

  Поезия » Любовна
671 0 10

Вероятно ще се случва...

Ще се харесва Вашата любов...

Вероятно ще препуска,

ще те разтърсва с порива си нов!

Прозорливо ще наднича

и ще открива тайнствения миг!

Вероятно пак ще значи:

Очаквай ме, ще дойда призори!

Вероятно ще се случваш,

дори и недолюбена... любов!

Най-вероятно се събуждаш

след виртуално тежка нощ

и сътворяваш се от нищото...

Прозрачно видима - в ума,

най-вероятната фантазия,

съзряла се в невероятността.

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??