23.04.2008 г., 21:43 ч.

За нея 

  Поезия
743 0 6
Знаеш ли колко си красива?
Надявам се с мен да си щастлива.
Душичке моя, знаеш ли цената своя?
Ти си безценна, с живописта си твоя,
знам, че ще си винаги моя.
Любовта ни е силна и страстна,
и нищо не може да ни раздели.
Ти и аз - заедно завинаги!
Да си отидеш дори,
аз не ще те забравя,
не ще те забравя!
Да ме раниш дори,
аз пак ще те обичам,
пак ще те обичам!

Божествената ти усмивка,
усмивка като на малко дете,
нежните ти ръце и сладкото ти лице
разкъсват моето жалко сърце.
Ти винаги ще бъдеш моето малко момиче...

© Светлозар Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??