Един живот чакаш истинската любов,
един миг чакаш да бъдеш щастлив,
една усмивка на едно мило дете те кара да обичаш
и да се чувстваш обичан и желан,
една любов може да накара всеки един мъж
да забрави всеки и всичко и цялото минало,
което е имал, все едно никога не го е имало.
© Добромир Добромиров Всички права запазени