Jun 26, 2010, 9:09 PM

За Нея 

  Poetry » Love
516 0 0

Един живот чакаш истинската любов,

един миг чакаш да бъдеш щастлив,

една усмивка на едно мило дете те кара да обичаш

и да се чувстваш обичан и желан,

една любов може да накара всеки един мъж

да забрави всеки и всичко и цялото минало,

което е имал, все едно никога не го е имало.

© Добромир Добромиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??