23.07.2024 г., 11:33 ч.

За нови начала живот си дай 

  Поезия » Строги форми
47 1 0

Изгубеният ангел в теб се свива

почти забравен и почти прекършен.

Очакваното в своя миг несвършен

проблясва още със духовност жива.

 

Илюзия безсмислено пенлива

в реалността бълбука с образ тъжен.

Светът на красотата не е длъжен

да се натрапва, а да се открива.

 

Да бъдеш себе си нима е трудно?

В душата си дълбоко погледни

и същността си истинска познай.

 

Мечтаното е чудото пробудно

сред хаоса на дяволските дни.

За нови начала живот си дай.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??