25.12.2010 г., 22:12 ч.

За Огъня и Любовта 

  Поезия » Любовна
1434 0 4

Огънят е моята стихия,
в Огън аз съм изтъкан,
Огън в себе си аз крия,
Огнено кръщение ще дам!

Огънят е символ на Страстта,
Огънят е символ и на Близостта,
Огънят сме Ти и Аз Сега,
Огънят за Нас е Любовта!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??