Dec 25, 2010, 10:12 PM

За Огъня и Любовта 

  Poetry » Love
1435 0 4

Огънят е моята стихия,
в Огън аз съм изтъкан,
Огън в себе си аз крия,
Огнено кръщение ще дам!

Огънят е символ на Страстта,
Огънят е символ и на Близостта,
Огънят сме Ти и Аз Сега,
Огънят за Нас е Любовта!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??