10.11.2022 г., 10:19 ч.

За омагьосаните светове 

  Поезия » Любовна
717 1 0
 За омагьосаните светове

 

Вземи сърцето ми, което

обича само тебе във нощта!

Ще чуваш пулса на морето

и тихата любов на есента.

 

Ще шепнат устните ми само

за омагьосаните светове,

за всичко с теб неизживяно,

за красотата нежна в цветове…

 

За хиляди мечти среднощни,

за силни бури и за ветрове,

за всички изгреви разкошни,

донесли радост в ранни часове…

 

За твоите очи красиви,

за чувствата във моята душа,

за срещите така щастливи,

за влюбената в тебе тишина…

 

                  Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??