18.06.2008 г., 22:51 ч.

За последен път ли...? 

  Поезия » Любовна
539 0 2

За последен път ли те виждам?

Усмихнат широко до уши...

За последен път ли заспивам

с теб във мислите си?

 

За последен път ли чувам

нежния ти глас?

За последен път ли гледам

в теб във захлас?

 

За последен път ли – не!

Животът все върви...

Не знаеш къде ще те отведе,

чудиш се, нали?

 

Отново ще те видя и това е вярно.

Не, не си измислям, чувствам го.

Чувствам в мен нещо странно.

Ще те чуя отново – усещам го!

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??