27.10.2004 г., 13:56 ч.

За последно''Сбогом'' 

  Поезия
1412 0 3
За последно "Сбогом" съм тук
и не искам да чувам от тебе ни звук!
Не,нищо не казвай,мълчи,
поне този път аз да говоря ме остави!

СЛУШАЙ:

Прощавах всяка твоя грешка
и във фалшиво щастие живях.
Сега самотата аз без тебе опознах
и без теб усеих колко ме е страх!

На малки глътки пиех всяка болка
и вдишвах бавно пак от твоите лъжи.
Сега си тръгвам-знаеш коло ми тежи,
но така и за двама ни е по-добре,нали?

И ти занаеш,че те искам аз отново,пак,
но да ти простя не зная как.
Обичам те още по-силно дори и от преди,
но така да продължаваме не може,разбери!




© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 6-това е еоинственото,което може да бьде "казано"
  • усмихни се! любовта и утре ще тежи!
  • познато, много познато, имам предвид чувството което те е накарало да го напишеш не самото стихотворение.хареса ми много
Предложения
: ??:??