18.06.2012 г., 9:47 ч.  

За приятелите 

  Поезия » Друга
593 0 0

Няма мъже и няма жени,
в тези игри на лъжи сме сами.
Ямайка, утайка от лайка,
светът не се движи без нашите мисли,
кълбета дим, непостоянен мим,
приятели добри,
с клещи изваждаме душите ви.
Извинете, че сме изключителни,
простете емоциите ни силни,
попийте сополите, сълзите ни! 
След нощта остават уж чистачите, 
a неумити излитат нашите думи,
казали сме ги, преди да се напием, значи,
и трезва остава структурата им.
И приятели... оставате вие!

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??