9.12.2007 г., 20:25 ч.

за "приятелите" и "любовта" 

  Поезия
1226 0 2

Обичам те,
но ти не го разбра...
Обичам те,
но ти нея избра.

Казваше, че
обичаш ме и ти,
но всички твои думи
са били лъжи...
С нея си сега,
след като с мен се подигра.
Останах аз сега
без душа, без сълзи и тъга!
Стоя сега самотна
без приятели, без любов,
предадоха ме всички,
предаде ме светът.

Заблуждавах се,
че ме обичаш.
Заблуждавах се,
че ме цениш...
Заблуждавах се,
че имам приятели...
Че всички ме обичат.
Но сега разбрах,
че всичко е било лъжа!
Разбрах, че нямам приятели,
нямам нито теб, нито любовта!!


Тази нощ разбрах,
че сама трябва да се справя...
Че сама трябва да продължа
своя път, своя живот,
да, САМА,
но дали ще мога всичко това???



© Мария Стойкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мимси стихотворението е невероятно от теб може да излезне голяма поетеса продължавай все така....а и още нещо..... гледай на живота по ведро.никой не заслужава да плачеш заради него, а тези които го заслужават никога няма да те накарат да страдаш
  • Ако не гониш толкова римата ще ти се получи по-добре. Продължавай да опитваш
Предложения
: ??:??