31.07.2008 г., 23:09 ч.

За прощаване 

  Поезия » Любовна
511 0 3
 

За прощаване

 

Прощавам ти за дългото прощаване.

Прощавам ти за вчерашния грях.

Умирайки, душата ми без страх

прощава ти за дългото прощаване.

 

Прощавай гневно на прощаване.

Прощавай всичко сляпо в мен.

Прости за закъснялото съзнаване.

Прощавай ми за дългото прощаване.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??