7.05.2011 г., 16:24 ч.

За първи път 

  Поезия » Любовна
912 0 3

За първи път слънцето изгрява,
а аз с очите буря виждам.
За първи път не те забравям.

За първи път зеленото не свети,
а клепачите прозоречно поглеждат.
За първи път нещичко отнето е.

За първи път разделям се на две,
а вярата е като болест мъчна.
За първи път допускам "да" и "не".

За първи път съм аз красива
насаме с магичната луна.
За първи път не се закривам.

За първи път тук осъзнавам,
че по-щастлива съм от теб.
За първи път май те познавам.

© Лилиан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??