На една Романтична душа ;)
Честит рожден ден!
И на теб, и на мен. ;)
Много дa сме си добре -
кат` на двадесет и две...
Все купон да ни се случва,
щастие да ни улучва,
и прекрасни чудеса,
и това, и онова...
Веселба да е голяма,
грижи никакви да няма,
ако ли пък трудност има,
бързо - бързо да отмине.
И каквото и да правим,
никога да не забравим,
хубави ще са нещата,
щом с усмивка сме в душата.
ПП:
Честит рожден ден и на всички, родени на днешния ден! :)
И освен това - Честит Имен Ден на всички, чието име има нещо общо с Тодор!!!
Don`t stop the music... :) :) :)
© Цвети Пеева Всички права запазени
А и пред такова посвещение няма как да не капитулирам
Поздрави на всички!