5.12.2008 г., 22:07 ч.

За сбогом 

  Поезия
503 0 4
За сбогом


За сбогом песен не пей ми,
по-добре си мълчи.
Там, върху старите пейки,
страдание ни мъчи.

За сбогом недей да мълчиш,
кажи ми "чао" поне.
Ще ми липсваш, чу ли, капиш?
Помни наш'то поле.

За сбогом нищо не стига,
дори и "обичам те".
Шепот плачещ ме достига,
моля само върни се.

За сбогом аз искам едно,
да зная, че ще си дойдеш
отново тук през лятото.
Искам да обещаеш.


© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??