25.10.2011 г., 17:04 ч.

За сбогом 

  Поезия » Любовна
583 0 3

А трябваше отдавна да се случи,
кракът ми да пристъпи този праг...
когато ти вратата ми заключи,
сърцето ми извика "Закъснях"...

Когато гордостта ми бе ранена,
а чувствата ми станали на прах,
и всяка сила в мене бе сломена,
тъй късно ли раздялата избрах?!

Но всяка друга в този дом щом влезе,
в порочен кръг ще среща самота...
Повярвай ми, през този праг излезе,
и от живота ти последно любовта!!!

                                 
Но трябваше отдавна да се случи

              Красимира Касабова
                      19 10 2011

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не си закъсняла мила! Други врати те чакат!Прекрасен стих!Поздрав!
  • !!!... болезнено и изстрадано...
  • тъжно...но нали казват, нещо, което не е истинско
    не съществува дълго...хубав стих, Краси...
    хубавото предстои, най-сърдечно..
Предложения
: ??:??