24.04.2012 г., 14:02 ч.

За щастието 

  Поезия » Любовна
1211 0 11

  

За щастието

 

"Какво му трябва на човека" - Валери Петров

 

Една усмихната любима,

с две топли влюбени ръце.

И детски смях да се разлива -

в дома и в твоето сърце.

 

Това е цялото богатство,

което трябва на човек.

И всичко друго е измама,

но трябва да го разбереш.

 

Любимата е крехко цвете.

Дарява те със красота.

Не позволявай да увехне

и ще е вечна любовта.

 

  

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??