13.11.2014 г., 0:15 ч.

за силните жени 

  Поезия
411 0 0

за силните жени
ще ти разкажа,
за тия, дето
нямали сърце.

за тях в живота
нищо не е важно;
те в живота
си живеели добре.

за силните жени
ще ти призная,
те никога не плачат
за мъже.

мечтите си убиват
в празна стая,
сами разбиват
своето сърце.

и никой мъж
не може да разбие
сърце, което
вече е разбито...

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??