17.05.2019 г., 9:58 ч.

За сливите и крушите 

  Поезия » Гражданска
465 0 0

Искам да говоря за сливите и крушите...

Те винаги са били вяра на бездушните!

Защо? Ще ме попитате... ще кажа

Откакто свят светува продажниците

наши станаха апаши... всичко окупираха,

народа игнорираха, издигнаха се в Богове

Народът наш в нозете им реве...

Казват, сливи имаш ли за смет...

ако пък ли не... Крушите обирай 

си от тук... няма сливи за Боклук.

Е тогава за какво... трябва ли ни

отбрано общество.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??