Искам да говоря за сливите и крушите...
Те винаги са били вяра на бездушните!
Защо? Ще ме попитате... ще кажа
Откакто свят светува продажниците
наши станаха апаши... всичко окупираха,
народа игнорираха, издигнаха се в Богове
Народът наш в нозете им реве...
Казват, сливи имаш ли за смет...
ако пък ли не... Крушите обирай
си от тук... няма сливи за Боклук.
Е тогава за какво... трябва ли ни
отбрано общество.
© Ангел Todos los derechos reservados