11.12.2008 г., 23:09 ч.

За студените нощи и приятелите :) 

  Поезия
577 0 3

Студена зимна нощ навън,

вкъщи огънят ни сгрява,

на двора само затрупаният пън

и кучето, което вдига врява...

Вижте колко е красиво,

снежинките играят своя танц,

покриват всичко сиво

с блестящия си гланц.

Земята като посипана с кристали,

вижте я сега -

коледния дух у всички ще запали,

и ще прогони всякаква тъга.

Руйно вино да налеем,

да пием за това,

че  един другиго душичките си греем

 и сме заедно сега!

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??