11.05.2010 г., 22:52 ч.

За сърцето 

  Поезия » Философска
1019 0 5

Сърцето никога не лъже

и не забравя в миг да трепне,

с мелодия ту весела, ту тъжна -

същинска перла белоснежна.

 

Сърцето знае да обича

и да предрича топла зима,

и пролет нежностна на птица,

и есен - с щедрост несравнима.

 

Сърцето търси своя притча,

да я дари навеки, свише -

оттам да пийнем скришом

и святата омая да открием.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??