May 11, 2010, 10:52 PM

За сърцето 

  Poetry » Phylosophy
1018 0 5

Сърцето никога не лъже

и не забравя в миг да трепне,

с мелодия ту весела, ту тъжна -

същинска перла белоснежна.

 

Сърцето знае да обича

и да предрича топла зима,

и пролет нежностна на птица,

и есен - с щедрост несравнима.

 

Сърцето търси своя притча,

да я дари навеки, свише -

оттам да пийнем скришом

и святата омая да открием.

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??